söndag 14 augusti 2011

Manhattan

Hej folks! Idag har vi utbytesstudenter yrat runt på Manhattan. Lite kort fakta bara; Det finns fem "distrikt" i New York, Brooklyn, Manhattan, Bronx, Staten Island och Queens, därav är faktiskt inte Manhattan den största, vilket man kan tro... 
Som ni märker hade vi en guide igår som vi följde efter i princip vart än han gick. Han var riktigt bra och allt han sa var intressant. Mamma och Pappa nästa gång vi är i New York kan jag visa och berätta allt jag vet för er! (Det får dock bli snart eftersom jag säkerligen kommer glömma en hel del). 
Jag har nu även sett huset som VÄNNERna are supposed to live in. Jag bryter redan... 


Det blev lunch i Central Park, picknick, men det var svårt att njuta av det eftersom det var så otroligt varmt igår. Idag regnar det så jag har lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig.
Jag skämde ut mig big time igår när vi var uppe på top of the rock, och den vakten som var inblandad gick och berätta det för alla andra vakter sen så alla stod och skrattade. Mer om det någon annan dag. 


Idag blir det lite mer Manhattan och sen tittar vi även till i Brooklyn. 


Jag hade lagt ut bilder från igår, eftersom jag tagit en del, men jag hittar inte sladden i väskan, så mamma ifall du kommer ihåg var du lade ner den snälla hör av dig! Här är i alla fall några från förra året så att ni kan få in the right feeling.1 kommentar:

  1. Om den inte ligger i gröna väskan så är den väl i the Big bag. Jag hade väntat till Tyler o packa upp! Kram

    SvaraRadera