tisdag 16 augusti 2011

It's America

So... What's your best and worst today?? Värst var alla de svåra besluten jag var tvungen att göra idag, vilket schampo, balsam, vilken stol jag vill ha när vi handlade os.v. Det finns verkligen miljontals saker att välja mellan. Bäst var att jag vann över Chase på både fotboll och basket, även fast jag inte har vant mig vid vädret än. Just nu är det 34°C utomhus och klockan är tio. Imorse var det varmare, 44°C !!

Allt är större i USA. Min skola har ca. 600 elever vilket betyder att min skola där hemma har hälften, ca 300 elever. Ändå är skolan här 7 gånger så stor. Jag blev registrerad på skolan idag, fick mitt schema, träffade lärare och fick mitt skåp. Jag kan dock inte öppna skåpet och bara för att förtydliga detta för er, det är INGET fel på skåpet. Dee fick upp det. Antar att det tar lite längre tid för mig att fatta, jag är ju trots allt svensk och minderårig... Vice rektorn fick ta lite regler för mig igen för mina shorts var såklart för korta, det var dock okej idag eftersom det inte var skola bara registrering.

Cory hade "meet the teachers" idag så jag hängde på och träffade några fler av Cory's och Chase's kompisar. Annars blev det filmtittning och jag fick agera kudde för mina småbröder (så fort det blir jobbigt visar jag var skåpet ska stå) Just nu har vi lite besök så jag har hälsat på dem och pratat lite grann och ska snart gå ut till dem igen. 

(Blev introducerad för en giftig spindel idag... fortsättning följer)

3 kommentarer:

  1. Vilka svåra beslut, bra träning! Du får vara ute i god tid så du hinner lära dig att lirka upp låset i skåpet. Vilka kortbyxor var för korta??? De nya som mormor fixade eller "vollybollshortsen"?
    Som storasyster skall man vara snäll..... mot sina småsyskon, men du får träna på det också. Kramar Ma

    SvaraRadera
  2. Älskar dina uppdateringar Anna!! Keep on going girl :D puss

    SvaraRadera