söndag 21 augusti 2011

Imorron är en stor dag

Nu sitter jag i min säng och är på väg att lägga huvudet på kudden och försöka somna. Imorron är en stor dag, första dagen på High School. Är jag nervös? H*ll yeah!


Dagen har varit fylld med saker, massor av saker. Först och främst blev jag väckt av Cory ca 9.20 för att vi alla skulle åka iväg på en shopping tur. Det blev självklart lite shopping och sen kommer vi till det roliga... Jag har idag varit på en restaurang som påminner om vilda västern, det var sååå Texas. Jag hade dock inte kameran med mig men låt mig beskriva miljön lite kort. Föreställ er vilda västern, cowboyen som precis utmanat en annan, hör ni musiken i bakgrunden *nununununu wowwowwow* lite halm blåser förbi, gamla skyltar, sheriffens office. Doften av kött sprider sig långsamt i lokalen och runt alla borden sitter människor med riktiga cowboyhattar. Välkommen till min stad. 


Efter denna kulinariska upplevelse begav vi oss till gymmet för att spela... Mamma lyssna noga; Squash. Nu förstår jag verkligen varför du tycker det är så roligt! 


En gigantisk spindel syntes även till i squash hallen, en bananspindel;


Bananaspider


Jag har även provat en mexikansk rätt idag, Fajitas, ungefär som tacos men 100 x godare, mumma! 


Sedan kan jag meddela alla dem som medverkat i min film som jag gjort till familjen att den var uppskattad. Nu ska jag återgå till kudden här bredvid mig men imorron får ni inte glömma att läsa för då berättar jag för er hur High School är...


To be continued...


Vägen hem till mig

3 kommentarer:

 1. Anna det låter ju härligt! Ser att du börjat bemästra din spindelfobi för det är väl din lilla hand den vilar i............
  Du börjar förstå vad som är roligt här i livet.....squash!!! Då kanske jag kan utmana med vänstran eller på ett ben, haha..
  Förstår att det var filmen som var hemligheten till familjen.
  Lycka till imorgon i skolan. Fm/Ff och Mm var här o läste din blogg - de hälsar så jättemycket, kram Ma/Pa

  SvaraRadera
 2. Söta lilla Anna jag följer din blogg varje dag, lycka till med dina studier och var rädd om dig har säkert mamma sagt åt dig 1000 ggr redan :) ooooooohhhh spindlar gillar inte jag , du är våglig du kramisar Maria Janne hälsar.

  SvaraRadera
 3. About spindelfobi... Jag kollar min säng varje dag innan jag går och lägger mig...Och squash var verkligen kul!

  Vad kul att ni läser, hälsa Jan och ha det bäst!

  SvaraRadera