tisdag 23 augusti 2011

I'm from Sweden, this is not my native language and I am underage.

Första dagen var bra men andra dagen var ju bara ännu bättre. Träffade ännu fler människor och jag höll ett litet tal i min speech class om Sverige. Alla var väldigt nyfikna kan jag säga. 


Jag har nu officiellt hoppat av volleyboll och kör numera på tennis, det finns många trevliga människor där så det ska nog fungera bra. 


Efter skolan blev det lite missförstånd, jag skulle egentligen åkt gulskolbuss hem men eftersom jag inte riktigt hade någon aning om vart jag skulle ta den ifrån så var jag ju tvungen att fråga någon. Detta gjorde tyvärr att jag missade bussen men min lärare i speech var snäll och skjutsade hem mig. 


Lite homework fanns det att göra idag och det gick i motsatsen till ultrarapid på grund av att både jag, Dee och Chase var riktigt silly(ga)... Men vad ska man göra, I'm from Sweden, this is not my native language and I am underage. 


Senare idag vid sju hämtade Minta upp mig för att vi sedan skulle bege oss till skolan för en Volleyboll match. Nu var det ju så att vi missade den så vi åkte förbi ett pizzaställe och käkade istället. It was a pretty good pizza folks! Nu på kvällskvisten har det blivit ännu mer silly beteende men inte klagar någon... Måste bara säga detta som en sådan bara därför att, min värdfamilj är grym, visst är de lite konstiga (jag sa att jag skulle skriva det på min blogg) men vem är inte det. Definition på konstig; En som vågar skämma ut sig lite för att göra det roligare för andra.


Pratade förresten med min underbara mamma idag, hon är väl allt gullig, loggar in även fast klockan är ett på natten i Sverige och hon ligger och sover. Kul var det i alla fall. Fick höra att mormor ringer varje dag och att mamma då får läsa ur min blogg via telefonen. Tyckte det var rikigt sött, hej mormor!! Farmor och Farfar hade tydligen också varit och kollat bloggen så jag passar på att säga hej till er med!


Ploppar in en bild på min älskade vän Bella Boo, Girl I need to talk to you!


Förlåt för det långa inlägget...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar