lördag 27 augusti 2011

I'm being Americanized

Åh, vilken härlig dag! Jag har haft så kul idag. Jag kom precis hem från Minta's födelsedagsmiddag. Mckenzie, Lorrie (sorry if I spelled your name wrong...) och Minta's familj, inklusive mormor, var alla med. Vi käkade på en restaurang som hette Texas...något, en riktig Texas restaurang helt enkelt, med Linedance och "Yihaaa rop". En sak som jag reagerade på extra mycket var när Minta drog upp en näve med jordnötter, gav de till mig och käkade några själv sen slänger hon skalet på golvet (!) precis som alla andra. Jag; You did whaaaat?! De berättade på vägen dit att man kunde göra så, jag var bara inte beredd på själva grejen. Jag knäckte två jordnötter och käkade upp dem och slängde sedan skalet på marken. Jag försökte dock dölja varje gång jag lät det falla till golvet.


Eftersom Minta var födelsedagsgrisen så fick hon en extra "belöning" total utskämning. De drog ut en sadel som hon fick sätta sig på sedan skrek en tjej med riktigt texasaccent något jag inte riktigt förstod - alla klappade och Minta viftade med en linneservett.


Till efterrätt käkade vi frozenyoghurt, supergott!


Efter middagen åkte vi för att se på bio, vi såg "The Help" jättebra film den rekomenderas verkligen, mamma innan du ser den var beredd på att gråta. Den handlade om slavarbete i Amerika under 1940 - 50 talet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar