tisdag 2 augusti 2011

Gräset är alltid grönare på andra sidan

(Jag fick nyss reda på att min avskedspresent från Emmut blir en tarantella... "Precis vad jag vill ha jue" jag klarar inte större spindlar än den här stora figuren!)


Jag och Eric har varit ute och cyklat i ca 4 timmar och nu är jag duktigt öm runt rumpan. Efter vi käkat räkmackor hos mormor begav vi oss ut med cyklarna för att hitta den perfekta bryggan. 3 km, enligt Eric, enligt mig minst 10 km iväg norr ut hittade vi en riktigt bra brygga. Vi kunde cyklat ner till närmsta stället, vilket hade tagit två minuter men nej, Eric ville cykla längre. Allt för att hitta bästa badplatsen!


Men, men vi fick badat och nu kan jag informera er om att jag nog aldrig flugit så högt ovanför vattenytan förut, han är starkare än vad han ser ut helt enkelt. 


Efter vi badat väntade den långa vägen tillbaka, först upp sen ner, sen upp igen och tillsist ner. Då var vi framme vid nästa stopp, dags för lite krubb i magen, vi beställde in varsin måltid nere på ett mysigt ställe precis vid havet och njöt av det fina vädret. Utsikten ska vi inte ens tala om, inte nog med havet och solen som började ta sig ner i väst utan precis bredvid restaurangen stod ett gäng killar och spelade volleyboll, perfekt tänkte jag, ett utmärkt tillfälle att lära sig lite mer om sporten...


Eric och jag i Lugano, träning ger färdighet idag flög jag ännu högreInga kommentarer:

Skicka en kommentar