lördag 6 augusti 2011

Brother I love you

Har nu haft en hel vecka tillsammans med min bror. Vi har haft det så mysigt och det har varit jättekul att ha honom hos sig i några dagar. Vi har cyklat, badat, käkat god mat, kollat på film och bara varit! Dessa dagarna har fått mig att tänka tillbaka på när vi var små och lekte lekar som, sovmobilen och småstjärnorna. Storebror, jag älskar dig.
Imorse bar det av till flygplatsen för att lämna av Eric igen. Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka när jag stod och kramade honom en sista gång för detta året. När tårarna kom gjorde han som bara han kan, han kramade mig hårt och sa med lugnande ord, du kommer ha det så bra i USA att du inte kommer ha tid att sakna mig. Visst så kan väl varenda människa göra men inte som min bror, jag kommer sakna dig Ruttger Mellanhand!


Efter att vi lämnat Eric åkte jag, mamma och mormor och käkade, sen bar det hemåt. Annars har det blivit lite fotbollstittande, kvällsdopp med Sandra, Frida och Hannah, aningen kallt men uppfriskande.


Jag har precis snackat färdigt med min Texasfamilj på Skype. Åhh vad det är kul att prata med dem, jag blir alltid på så bra humör. De berättade en så fin sak som jag faktiskt inte tänker berätta för er än, jag väntar tills jag är i USA, men låt mig säga en sak peppar, peppar, ta i TRÄ...


Imorron ska jag träffa några utav de närmsta vännerna och sen därefter bär det av till Göteborg, stressigt värre.

1 kommentar: