lördag 20 augusti 2011

Are you married??

Shopping, shopping, shopping och lite till shopping. Eftersom de flesta av mina kläder inte får användas i skolan här så åkte jag och Dee ut på ett shoppingäventyr idag. Shopping i Tyler är inte precis likadant som shopping i Helsingborg. Jag hade ingen aning om vad tjejer i min ålder på skolan går runt i för kläder så till en början var det väldigt svårt. Men sen när Dee plockat upp lite idéer från en tjej på mallet så gick det som smort. 


Jag fick hjälp av en jättetrevlig tjej i en butik som jag vanligtvis inte hade gått in i men det visade sig ha flera snygga plagg. Jag gick in med ett 20 - tal olika jeans och kom ut med två stycken som jag gillade. Mina första "bootcut" jeans inhandlades också idag och guess what, jag gillar dem! 


Pappa du hade rätt jag kommer bli en helt ny människa till stilen... Sedan gick vi vidare för att få en pedikyr. Åh vad det var skönt och det blev riktigt bra! 
Tjejer, det blev peace tecken på stortårna, oväntat (det fick mig att tänka på våra grymma ringar, you know what I'm talking about!). 


Min egna pedikyrist (som jag valt att kalla dem) hette Wendy och hon gjorde ett helt ok jobb. En udda sak var vad hon sa;
W: You are pretty!
A: Oh thank you!
W: Are you married?
A: Hehe, no...
W: Do you have a lover?
A: Hah, No...
W: How Old are you?
A: 17
W: Ahha...
Här går vi rakt på sak...
Konstigt, det verkade som hon trodde att jag var äldre än vad jag är medan en dam härom dagen trodde jag gick i åttan...


Aja, nu har jag precis gått modevisning för mina nya kläder och de var så många paparazzis så det var svårt att hålla ögonen öppna... Nej men Dee tog en massa bilder.


Jag tror att vi snart ska ha gäster så jag snabbar mig lite nu. Jag håller på med en överraskning till familjen och just nu står mina bröder och knackar på dörren för de vill "hjälpa till"...

1 kommentar:

  1. Vi vill ha lite bildbevis på din nya stil.......<3

    SvaraRadera