måndag 18 juli 2011

Vi ska sy och vi ska klippa...

Nej jag har inte glömt att blogga för en dag tänkte bara att ni skulle få lite extra tid att läsa eftersom mina inlägg är lika långa som en roman. 


Okej, jag har glömt, eller jag glömde inte jag orkade bara inte. Jag hade världens huvudvärk igår så det blev lugna tag igår efter jobbet. På tal om jobbet så hade jag knappt något att göra igår vilket var skönt eftersom jag mådde skit. Jag passade på att städa min lilla kiosk, blev den ren? Absolut! Jag kände mig som Askungen när jag skrubbade och melodin från filmen spelades upp i mitt huvud; "Hela dan får, hon arbeta, hon får jobba, hon får streta, putsa, diska, tvätta, damma, varje dag är det detsamma..."


Bekännelse; När jag var liten (eller mindre, som de alltid rättar mig på mitt jobb, "för jag är ju fortfarande liten". I alla fall, när jag var mindre älskade jag att städa. Anledning; Jag kände mig som Askungen. Jag brukade klä på mig en klänning (eftersom Askungen alltid hade klänning) och trycka igång TVn och Askungenfilmen sen sjöng jag med till alla låtarna, oh vad jag älskade Askungen. Sen städade jag!
Fyra år, med prinsesskronan, pärlor, klänning, allt för att få vara prinsessa...

Förvirrad tjej...

Som sagt, förvirrad, klänning, byxor, mössa klädde jag på mig alldeles själv i Spanien (35° varmt var det)


Ännu en roman att läsa, enjoy!
Lite "viktig" information om mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar