söndag 24 juli 2011

Sitting, Waiting, Wishing

Ett regnigt Sverige idag? Hos mig är det alltid sol! Underhåller mig själv med musik och solskyddsfaktor 50, solen är alldeles för stark. 


Tänkte kolla min lista, det är fortfarande ett par saker som måste uträttas och bara 18 dagar kvar, stressigt. Tror inte jag har fattat att detta verkligen händer, det känns som jag satt och fyllde i alla papperna igår och att jag nu väntar på frimärken så jag kan skicka iväg de. Men nej, det var fyra månader sedan jag skickade in allt och fyra månader + två veckor sedan jag fick min underbara värdfamilj. Om 21 dagar så kommer de och hämtar mig på flygplatsen, Chase berättade att de planerade att hämta mig med en ko, get eller om jag har tur en häst så nu funderar jag på hur min packning ska få plats, gooo Texas style.


Tydligen får jag bara ha med mig 18 kg, låt mig upprepa det, 18 kg! Innan var det 23 sen sjönk det till 20 och nu 18, det kommer sluta med att jag bara får ha mitt handbagage på 10 kg! Jag är ju ingen höjdare på att packa så det blir intressant...


Nu ska jag träna lite yoga och lite vanlig styrka "så att jag blir stark som pappa". Sen ikväll blir det hem till Linnea.


Godaste Vitamin Watern

Den uppmanar till varierad, balanserad kost och en hälsosam och aktiv livsstil, komiskt tycker jag som ser vad det står...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar