onsdag 20 juli 2011

Smile like you mean it

Sista dagen på dessa sex - dagar - i sträck - jobbedagarna. Äntligen. 
Eftersom jag blev helt uppspelt häromdagen då dessa svenska kändisarna tittade förbi glömde jag ju att berätta att jag råkade låsa ute mig själv så att jag inte kom in i kiosken. Jag fick helt enkelt, till en början i alla fall, gå runt om för att prata med kunderna bara för att berätta om läget, sedan löste det sig och allt blev som vanligt igen. Det kan hända den bästa... Kunderna skrattade och så har man förlängt någras liv.


Ett skratt förlänger livet, varsågod! 
Igår såg jag Charlie St. Cloud, jag erkänner; jag grät igenom hela filmen. Fastnade precis som huvudfigurerna på denna fina "dikt" av E. E Cummings; 
"Trust your heart if the seas catch fire, live by love though the stars walk backward." 
Jag är inte säker på hur jag tolkar den, ska fundera lite men den är verkligen fin och jag tar vara på varje ord.


Tjejernas spelning idag var grym! Emma, Emma och Johanna verkligen ägde scenen, de var sååå duktiga. (Covergirls, gå in och gilla på facebook vettja!!)


Sedan blev det en spontan middag på Haket och därefter trippade vi hem till mig för lite te och film. Vi såg dock inte klart filmen då vi bestämde oss för att gå ner till stranden och ta ett kvällsdopp. Eller ja inte alla men Vera och Emma "hoppade" i. Vet inte riktigt om man kan säga att Vera doppade sig däremot. Emma vinner dagens dopp!


En liten del av gänget

2 kommentarer:

  1. Eva Andersen21 juli 2011 02:34

    Det såg vi nog, att du var på Gröningen! Ingen kommer undan HD. Hur ska detta sluta? Först Måns & Co, sedan HD och Texas! Ojoj!

    SvaraRadera
  2. Ja, sånt är livet, hur ska jag orka med detta kändiskskap?!

    SvaraRadera