lördag 16 juli 2011

Nothing to lose?

10 timmar och femton minuter. Så länge har jag jobbat idag, phew... 
Vaknade halv sex imorse, jag upprepar; Halv sex!! 


Idag skulle jag däremot inte vara i kiosken och sälja godis och korv utan jag skulle vara ute på golfbanan och ta emot "bet"
(betting mot krögaren heter tävlingen som pågick idag på gamla banan, hål fyra)
Inte så viktigt att veta vad det gick ut på, det enda viktiga ni behöver veta om denna "special uppgift" är att jag fick jobbet för att de behövde en glad och trevlig person (!) och bonus, jag fick köra golfbil. 
Ni vet de roliga bilarna som man kan hyra på golfklubbar för att man inte orkar gå, har ont i foten eller något liknande? En sådan bil har jag åkt runt med idag och hör och häpna; Jag körde den helt själv!


Min kära golfbil;

Är grym på det nu, tänk om alla bilar hade varit så enkla... När bilen senare på eftermiddagen skulle återlämnas tog jag en liten xtra runda för att njuta av friheten, mina arbetskamrater var inte förvånade över att jag tog tillfället i akt.


Utsikten över gamla banan hål fyra, par tre.


Nu på kvällskvisten är jag så otroligt trött (eftersom jag vaknade halv sex!) så jag köpte med en pizza hem, hyrde några filmer och nu ligger jag i soffan och halvsover till den första, skööönt.


Lyssnar lite på Foster The People's album Torches lite emellanåt för att pausa från filmen, i en låt sjunger de; got nothing to lose, fundera lite över just det, nothing to lose. Hmm, I got everything to loose men jag är fearless.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar