torsdag 28 juli 2011

Grounded...

Två veckor till sen går USA osäkert, med mig där kommer alla Texianer att få ett spännande och roligare år, skämt å sido. Om två veckor lämnar jag kalla, regniga Sverige och beger mig till USA, närmare betämt New York och två - tre dagar senare flyger jag till varma, fuktiga TEXAS. 
Jag har anmält mig (med hjälp av Duane och Dee) till Volleyboll och Tennis. Jag kan även meddela att mina grannar i USA har hästar... Och vem ska få lära sig att rida om inte jag. Låt äventyret börja! 


Tennis i Egypten
Härom dagen fick jag "utegångsförbud" av Corey för att jag inte varit inne på skype på fem veckor, alltså fem dagar. Sen bokade vi en tid dagen därpå kl. 12.00 deras tid, var han inne? Nej, så nu ska han allt få utegångsförbud av mig (haha).


Efter lite rännande fram och tillbaka med två lika yra chicks, Hannah och Cajsa, hittade vi äntligen vad vi kom för och jag kunde fortsätta min färd hem till farmor och farfar.


Väl hemma, efter någon timma hos farmor och farfar, umgicks jag med mamma och nu är jag så hungrig att jag skulle kunna äta en delfin (Patrick om du läser, den var menad endast till dig).


Delfiner på Sea World i Florida 2009

2 kommentarer:

  1. Jag läser.... å kan fortfarande känna den lena smaken av delfin i gommen, mumsfillibabba !!! En speciell känsla att äta ett djur som simmade o hoppade så fint i bassängen på dagen....

    SvaraRadera
  2. Fyy dig..... gillar att du beskrev dig själv som supercoachen...

    SvaraRadera