söndag 10 juli 2011

En bruten nagel och tre ärr

Som titeln säger så har jag brutit en nagel och har dessutom fått tre ärr, men jag är glad ändån. 


Dessa tre dagarna har varit väldigt intensiva, jag har vaknat åkt till jobbet och därefter åkt vidare till, ena dagen Bella och andra dagen Matilda. Resultatet blev enorm trötthet. Det var det värt!


I fredags var det förberedelser som gällde hela dagen, vi skulle nämligen överraska Bella på kvällen. Jag gick hem tidigare från jobbet och gick sedan för att hälsa på farmor och farfar en snabbis. Sedan drog jag vidare ner till stan och träffade upp Emma för att köpa lite presenter till Bella. Idén var att när Bella kom hem från sitt jobb i Båstad klockan halv tio skulle vi befinna oss i hennes rum med en stor korg packad med hennes favoritsaker och lite annat smått och GOTT.


Bellas korg


Vid åtta var jag Emma och Stina på plats i Johannas rum för att hjälpa till med de sista förberedelserna. 
Bellas mamma hade tidigare på dagen lämnat deras hemnycklar till mig så att vi skulle slippa bryta oss in i huset. 


Allt blev lyckat! Vi ställde korgen i hallen och när Bella kom hem satt vi helt tysta i vardagsrummet. När hon sedan lite förvirrad stod på badrumströskeln hoppade vi alla fram och skrek Surprise!! (vad jag nu undrar är varför vi skrek på engelska...)


En Överraskad Bella

Johanna, Emma och Belindas hemmagjorda födelsedagstårta
GOD!

Igår var vi hemma hos Matilda och käkade hennes jättegoda paj, spelade kubb och tittade på en film, Beastly. En modern tappning av Skönheten och Odjuret, jag tyckte den var jättebra. 
Den hade allt, romantik, spänning, glädje, sorg, ALLT.


Budskapet i filmen; Det är insidan som räknas.


Ha en Bra söndagskväll eller måndag eftersom det kommer ta er en halv dag att läsa detta inlägg, fölåt, men tänk positivt, nu slipper ni läsa den tråkiga novellen... 


Och godmorgon till mina USA läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar