tisdag 19 juli 2011

Call it what you want

Kalla det vad du vill men här sitter jag och är allmänt osocial. Jobbat i sex timmar och därefter gick jag och pappa nio hål på gamla banan. Nu har jag ont överallt, huvudet, fötterna, mitt pekfinger, överallt. 


Sitter och lyssnar på lite go musik, räddaren i nöden. 
Igår var vi hemma hos Vera och checkade en ny film, Trust som handlade om pedofileri. Skådespelerskan var riktigt bra hon fick det att verka så verkligt, visst det händer i verkligheten också men hon var så övertygande och allt verkade ärligt. Det var kul att träffa lite folk eftersom jag blir aningen isolerad från mina vänner när jobbet tar all min tid, förlåt. 


Nu är en av mammas bästisar på besök så det blir god mat och dricka. Ska gå och se om man kan locka till sig ett glas vitt... skämt å sido jag ska sätta mig och kolla film sen imorron blir det en sväng till doktorn för att ta lite prover och sen bär det vidare till jobbet för att senare avsluta dagen på gröningen där Emma, Emma och Johanna, aka Covergirls, har en spelning, you go girls!!


Mina fotbollstjejer är på Gothia nu och jag sitter här hemma och hoppas, hoppas att de vinner A - finalen detta året, behövs inte en till B- final guldmedalj!

Älskade laget!

Lina, Marcus Allbäck och jag i intervju efter finalen
(23 dagar till USA idag)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar