onsdag 6 juli 2011

"Är det så här det känns att vara lycklig?"

Veronica Maggio på Sofiero, det kan väl inte bli bättre?


Det blev den bästa kvällen i mitt liv. Alla var glada, Maggio var på topp (hon ska ha en eloge för att hon levererade 110 % även med 40°C feber!) Gott sällskap och gryyyym musik! Vi stod ett gäng, inte alls långt ifrån scenen, jag kunde alla låtarna och sjöng/skrek till varenda en!! En kille på 25 som stod bredvid mig la fram en härlig kommentar:
Du borde ju stå längst fram 


När det var slut så började jag och Emma trampa mot utgången, väl där ringer den andra Emma och kallar tillbaka oss (han snygga trummisen "väntar" på att vi ska vara med på bild!) Vi "offrar" oss för laget och springer dit...


Något som också måste nämnas är ju att vi efter att ha stått kanske en halvtimma - 45 minuter i kön till att få Veronica Maggios autograf äntligen kommer fram (vi var de sista i kön). Jag passar på att berätta hur coolt det var att hon körde fullt ut med tanke på att hon mådde så dåligt, hon tackar så mycket och skriver på min biljett. 
Jag fick idén om att ta en bild alla vi fyra + Maggio och göra ett galet face. Vi fick den bästa bilden av alla, jag lovar och svär att ingen annan fick en sådan här bild med den grymma artisten!!!


Johanna, Veronica Maggio, Emma, Anna och Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar