tisdag 21 juni 2011

Glida runt, hänga runt, låna pengar

Igår kväll blev det till att ta bussen ut till Emma aka Emmut, Emma, Bella och Johanna aka JoeJoe för att sedan fortsätta ner till hamnen. 

Eftersom jag den senaste tiden haft lite otur med bussen (tog helt fel buss två dagar i rad och hamnade på två olika ställen jag aldrig satt min fot på förut) var jag liiiite orolig över hur det skulle gå men mot alla odds gick det bra och jag nådde min slutdestination på nolltid! 

Vi drog oss ner till hamnen där mina nybakade bullar, Johannas underbart goda ananaspaj och lite annat gott konsumerades! 
Det blev en del kort igår som jag med glädje delar med mig (vissa är dock lite för grova för att läggas ut här)... 

Glass stod inte på schemat och dessutom var glasskillen i full gång med att stänga men vi lyckades charma honom och sekunderna senare stod vi med både glass och servetter. 
En av Emmorna råkade dock ut för en liten olycka, hon hällde ut alla smartisarna från glassens plaströr och kunde inte avnjuta dem... Bella tappade sin glass i havet, vet inte riktigt hur det gick till men jag säger som en glassugen kund sa till mig när jag trillade i kiosken framför honom; Det kan hända vem som helst! 

Eftersom jag är en väldigt spontan person så planerar jag ogärna utan låter ödet sköta allt så vad som händer nu i kväll kan jag inte berätta för er ni får helt enkelt checka in i morgon
Bussen ska jag ta idag, det är en sak som är säker, även fast jag ogillar bussar, så håll ögonen öppna jag vet inte riktigt var jag slutar upp, jag och bussar går inte riktigt ihop.........


Gänget minus mig och Johanna

Bella, Bella, Bella.....
 Emma F och Devil (v)i(d) Svansjön

Denna båt ska Emmut segla runt på i Monaco, se upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar